Over mij

Larissa Frank

Larissa Frank

Mijn naam is Larissa, van Larissa Frank Mediation. Ik ben zakelijk/arbeidsmediator (MfN geregistreerd) en interim-manager. Samen met mensen en organisaties van een visie of lastige kwestie tot een werkbaar resultaat komen, staat in mijn werk voorop.

Als mediator ben ik gespecialiseerd in arbeidsmediations en zorgmediations. Denk bijvoorbeeld aan werkgever-werknemer conflicten of kwesties in de collegiale samenwerking. Ik help organisaties en mensen zelf hun zakelijke conflicten op te lossen. Of escalatie te voorkomen. Mediation vanuit aandacht voor beide partijen, een ondersteunende structuur en denken in mogelijkheden. Vrijwel iedereen is zelf in staat om, onder begeleiding, zijn eigen conflict op te lossen. 

Ik studeerde klinische psychologie in Nijmegen, voltooide een opleiding in verandermanagement bij het SIOO en behaalde een MBA in Rotterdam. De opleiding tot mediator volgde ik bij het ADR Instituut in Amsterdam. Ik heb een achtergrond in management consultancy en de gezondheidszorg en jarenlange ervaring met verander- en procesbeheer in organisaties. In 2020 startte ik mijn eigen praktijk. Tevens vervul ik sinds 2020 een rol als toezichthouder van een kleine zorgorganisatie. En ben ik als vrijwilliger actief in een Geschillencollege. Om mijn kennis en ervaring te delen en inhoudelijke casussen op te pakken.

Kwaliteit en professionaliteit staan bij mij hoog in het vaandel. Ik ben geregistreerd bij de Mediators Federatie Nederland (MfN). Ik werk volgens de werkwijze zoals vastgelegd in het mediationreglement en de gedragsregels voor de MfN-registermediator. Ook ben ik aangesloten bij de Nederlandse Mediators vereniging (NMv) en de Vereniging Mediators in de Gezondheidszorg (VMG). Hiermee zorg ik voor blijvende ontwikkeling van mijn expertise.

Wat mij typeert als persoon? Ik luister met aandacht, breng structuur en beweging, denk in mogelijkheden. Vrede, veiligheid en rechtvaardigheid zijn altijd mijn drijfveren geweest. Mocht ik je van dienst kunnen zijn, dit zijn mijn persoonlijke waarden: betrouwbaarheid, kwetsbaarheid, vrijheid, (het leven) vieren en moed. Je zult ze ongetwijfeld opmerken in het contact met mij. 

Samen kijken naar jouw behoefte? Ik kom graag in contact.

Nevenactiviteiten

Ik werk graag samen met organisaties die zich inzetten voor het creëren van een werkomgeving waarin mensen zich gehoord, gewaardeerd en betrokken voelen. In lijn met deze waarden vervul ik sinds 2020 een rol als toezichthouder van een kleine zorgorganisatie in Nijmegen. Bovendien ben ik actief lid van een Geschillencollege.

 

 

Lidmaatschap

Mediatorsfederatie Nederland / MfN-register

Nederlandse Mediatorsvereniging (NMv)

Vereniging Mediators in de Gezondheidszorg (VMG) 

Hello Mediator

Merlijn Advies Groep

 

Opleiding

Ik volgde mijn opleiding tot mediator aan het Amsterdamse ADR-Instituut, waar ik intensief ben geschoold in onderhandelen, mediation en partijbegeleiding. Aanvullend volgde ik een specialisatie arbeidsmediation. Daaraan voorafgaand voltooide ik een opleiding Klinische Psychologie (MSc) aan de Radboud Universiteit, de opleiding Essentials in Consultancy & Change van SIOO en een executive MBA aan het Erasmus Centrum voor Zorgbestuur.

Contact

Larissa Frank Mediation
Beukstraat 22
6523 JD Nijmegen
+31 (0)6 14 76 33 64
info@larissafrankmediation.nl

Locaties

Ik maak gebruik van verschillende kantoren van het CoachHuis die toegerust zijn voor mediation. Dit is een locatie waar ik regelmatig gebruik van maak: